Zoek
Kip met champignons en paprika
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 kippefilets
beetje vetstof
250 g kastanjechampignons
3 teentjes knoflook
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
1 blokje kippenbouillon
1 bakje tuinkers
peper
Bereiding
1
Was de paprika's, snij ze in 2 en verwijder de steel en zaadlijsten. Snij daarna in reepjes.
2
Borsel de champignons proper en snij in
4
3
Pel de knoflool en snij fijn.
4
Los het blokje kippenbouillon op in 500 ml water.
5
Verhit wat vetstof in een pan en bak hierin de kippefilets goudbruin langs beide kanten. Kruid met peper.
6
Voeg ook de champignons en de gesnipperde look toe en laat meebakken.
7
Voeg daarna ook de paprikareepjes toe en laat ook meebakken.
8
Blus het geheel met de kippenbouillon. Breng deze aan de kook en laat daarna verder sudderen op een zacht vuurtje gedurende een 15-20 minuutjes
9
Dien op met puree en tuinkers. Je kan de tuinkers ook hakken en onder de puree mengen voor een lekkere kruidenpuree.
Kip met champignons en paprika is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept