1 Schil de aardappels, was ze en halveer ze. Kook de aardappels ca. 20 minuten afgedekt in water met zout.
2 Dep het vlees eventueel droog en snijd het in blokjes. Laat de abrikozen uitlekken. Was de rozijnen en laat ze uitlekken. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze fijn.
3 Verhit de Solo. Bak het vlees rondom in de Solo op hoog vuur. Bak de amandelen kort mee. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Bestrooi met kerrie en bak hem kort mee. Roer 500 ml water, de slagroom en de bouillon erdoorheen en breng het geheel aan de kook. Kook ca. 5 minuten op laag vuur zonder deksel. Bregen op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 225°C.
4 Roer de maïzena met een beetje water glad. Bind de saus met de maïzena. Giet de aardappels af. Vet een ovenschaal in met een beetje Solo. Vul de ovenschaal met de aardappels, de abrikozen, de bosuitjes en de rozijnen. Verdeel de ragout erover. Rasp de kaas eroverheen.
5 Bak de ovenschotel in 10-15 minuten goudbruin in de oven.