Zoek
JAPANSE KIP YAKITORI.heerlijke gekruide kip.
4
150 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 mini kipfiletjes
VOOR DE MARINADE
shichimi togarashi, Japanse zevenkruidenpoeder
4 eetl sojasaus
4 eetl sake
4 eetl mirin
1-2 eetl suiker
Bereiding
1
VOORBEREIDING
2
Roer alle ingrediënten voor de marinade in een kom door elkaar en laat de kipfilets er minstens 2 uur in marineren.
3
Haal de kip uit de marinade en gril ze op de bakplaat aan beide
4
kanten mooi bruin.
5
Heb je geen grillpan kan je ze ook gewoon in de pan bakken,
6
ze smaken net zo lekker.
7
Bestrijk ze een paar keer met de marinade.
8
Serveer met een komkommersalade en noedels.
JAPANSE KIP YAKITORI.heerlijke gekruide kip. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept