2 Snijd het steeltje van de rode pepers. Halveerde pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken en doe in de keukenmachine.
3 Snijd de uiteinden van het citroengras en verwijder het buitenste blad. Snijd in stukken en doe bij de peper.
4 Voeg de suiker, sjalotten, olie, vissaus, koriander, knoflook en gember toe. Maal in ca. 2 min. tot een dikke pasta
5 . De curry is nu klaar voor verder gebruik.
6 Als de curry klaar is doe er dan de kippen-bouillon en de kokosmelk bij, roer even goed door.
7 5 Snij de kipdijen in stukjes en de paprika en de boontjes in stukjes , doe alles bij de curry roer goed om en laat het 25 minuten zachtjes garen.
8 Roer het wel geregeld om.
9 Serveer het met rijst , komkommer en kroepoek1
0 TIP: Maak van de curry 2 keer zoveel en vries het dan in,1
1 heb je deze vast in voorraad voor de volgende keer.