ASIATISCH KOKEN

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 MAAK DE CURRY ZOALS BESCHREVEN;
  • 2 Snijd het steeltje van de rode pepers. Halveerde pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken en doe in de keukenmachine.
  • 3 Snijd de uiteinden van het citroengras en verwijder het buitenste blad. Snijd in stukken en doe bij de peper.
  • 4 Voeg de suiker, sjalotten, olie, vissaus, koriander, knoflook en gember toe. Maal in ca. 2 min. tot een dikke pasta
  • 5 . De curry is nu klaar voor verder gebruik.
  • 6 Als de curry klaar is doe er dan de kippen-bouillon en de kokosmelk bij, roer even goed door.
  • 7 5 Snij de kipdijen in stukjes en de paprika en de boontjes in stukjes , doe alles bij de curry roer goed om en laat het 25 minuten zachtjes garen.
  • 8 Roer het wel geregeld om.
  • 9 Serveer het met rijst , komkommer en kroepoek1
  • 0 TIP: Maak van de curry 2 keer zoveel en vries het dan in,1
  • 1 heb je deze vast in voorraad voor de volgende keer.

ASIATISCH KOKEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met zalm en snijbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept