1 Kook de tagliatelle in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Meng de helft van de Provençaalse kruiden met 3 el Solo vloeibaar en de geperste knoflook. Kruid met cayennepeper en zout. Doe de kippenreepjes in een kom, giet er de gekruide vloeibare Solo over en meng alles goed, laat een half uurtje marineren in de koelkast.
3 Fruit de gesnipperde ui en het chilipepertje aan in 2 eetlepels Solo vloeibaar. Voeg de rest van de gesneden groenten toe en bak even verder. Voeg de tomatenblokjes en de rest van de Provençaalse kruiden toe. Roer er de ketchup door, deze zorgt voor een zoete toets. Laat op een zacht vuurtje sudderren tot de groentjes beetgaar zijn.
4 Bak ondertussen de kippenreepjes in een wokpan tot ze zo goudbruin gebakken zijn. Schep regelmatig om. Serveer ze met de tagliatelle en de Provençaalse saus.
Provençaalse pastaschotel met kip is een recept van Solo Open Kitchen