Kippenbouten in kruidenjasje

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de grill of barbecue.
  • 2 Doe de koriander, basilicum en peterselie in de blender. Voeg parmezaan toe, kruid met peper en zout en mix fijn.
  • 3 Maak het vel van de kippenboutjes voorzichtig los. Wrijf de kruidenmengeling tussen het vel en vlees. Leg het vel weer netjes op zijn plaats en bind vast met keukentouw (of prik het vast met een houten tandenstoker).
  • 4 Strijk de kippenbouten lichtjes in met Solo vloeibaar en bak ze gaar op de grill of barbecue. Lekker met gegrilde groenten.

Kippenbouten in kruidenjasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenbillen in kruidenjasje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Entrecote Met Een Kruidenjasje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept