Zomerstoofschotel met kip en basilicum

2
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalotjes en snij in vieren. Maak de bleekselderij schoon en snij in reepjes. Haal de zaadlijsten uit de paprika en snij in grote stukken. Halveer de krieltjes.
  • 2 Breng de bloem op smaak met wat zout en peper.
  • 3 Snij de kipfilet in stukken en hussel ze door de bloem.
  • 4 Verhit de olie in een braadpan. Bak de kip in de hete olie rondom bruin.
  • 5 Voeg de paprika, bleekselderij, sjalotjes en de krieltjes toe. Roerbak voor 3 minuten.
  • 6 Giet de bouillon erbij. Leg de deksel op de pan en laat 20 – 25 minuten stoven.
  • 7 Voeg de basilicum toe en laat nog eens 5 minuten stoven.
  • 8 Breng op smaak met zout en peper en serveer met brood.
  • 9 Bron: http://yummyinmytummy.nl/diner/zomerstoofschotel-met-kip-en-basilicum/

Zomerstoofschotel met kip en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept