1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Pers ondertussen het teentje knoflook fijn. Snijd de kipfilet in grote stukken en meng met de knoflook en naar smaak wat zout en (versgemalen) zwarte peper.
2 Verhit 2 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime hapjespan en roerbak de kip in ca. 5 minuten goudbruin. Geregeld omroeren. Voeg de pastasaus toe en kook de saus 5 minuten op een matig vuur. Verhit ondertussen de rest van de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime pan of wok en bak hierin de groenten 5 minuten op hoog vuur. Voeg de tagliatelle toe en warm goed door.
3 Verdeel de pasta over 5-6 warme borden, schep de pittige kipfilet met saus ernaast en bestrooi met de rucola.
Tagliatelle met pittige kipfilet uit Calabrië is een recept van Solo Open Kitchen