1 Snij de kalkoenfilet in 4 gelijke stukken, en kruid de kalkoenlapjes met de kipkruiden. Bak deze in olijfolie tot deze lekker krokant zijn. Ondertussen bereiden we de groenten : snij het witlof in 2 zodat men 2 gelijke helften heeft en bak deze eveneens in olijfolie, kruiden met peper en zout. Als het witlof bijna gaar is de Algarve siroop op het witloof doen. De wortelen snijd men in dobbelsteentjes en worden apart gestoofd in olijfolie een ander pannetje, na 2 minuutjes de gewassen kersttomaten toevoegen en provençaalse kruiden toevoegen. De mais werd eveneens in 4 stukken gesneden en gedurende 10 minuten gestoomd in de stoomkoker, daarna de mais bakken in olijfolie. Als alles gaar is, het witlof schikken op het bord (2 helften/persoon) daarnaast de saus met tomaat/wortel schikken samen met sneetje kalkoen. Strooi wat sesamzaad op de groentjes en ... klaar.