1 Snijd de kipfilet in reepjes. Roer in een schaaltje een marinade van het bouillonketeltje met sojasaus en schep de kipreepjes erdoor heen. Laat de kipfilet minstens 15 minuten marineren.
2 Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
3 Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in 10 minuten beetgaar. Laat de maïskolfjes uitlekken.
4 Verwarm de vloeibare margarine in een grote koekenpan of wok en bak de gemarineerde kipfilet goudbruin. Voeg de maïskolfjes, de inhoud van de zakjes curry-saus, 300 ml water en de kokosmelk toe. Breng de curry al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus enkele minuten zachtjes doorkoken.
5 Laat de bloemkool uitlekken in een zeef en voeg toe aan de curry. Meng alles goed.
6 Serveer de bloemkoolcurry met de rijst en garneer met rode peper en lente-ui.
Indiase curry met bloemkool en kip is een recept van Solo Open Kitchen