1 Snij de lente-uitjes in fijne ringen, de tomaten in stukjes. Hak de augurkjes fijn.
2 Laat de maïskorrels uitlekken.
3 Verwarm de boter in een wok en roerbak hierin de kipreepjes 5 minuten. Voeg de tomaten toe en wok ze 3 minuten mee. Voeg Ÿ van de uiringen toe en roerbak nog 1 minuut. Schep dan de maïs en de augurk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten door en door warm worden. Voeg naar smaak peper en zout toe.
4 Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rest van de lente-uitjes en de peterselie erdoor.
5 Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op de borden. Schep het kip-tomatenmengsel in het midden, verdeel de saus erover, bestrooi met de kaas en vouw of rol ze dicht.
Maïswraps met lente-uitjes, tomaat is een recept van Solo Open Kitchen