Maïswraps met lente-uitjes, tomaat

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de lente-uitjes in fijne ringen, de tomaten in stukjes. Hak de augurkjes fijn.
  • 2 Laat de maïskorrels uitlekken.
  • 3 Verwarm de boter in een wok en roerbak hierin de kipreepjes 5 minuten. Voeg de tomaten toe en wok ze 3 minuten mee. Voeg Ÿ van de uiringen toe en roerbak nog 1 minuut. Schep dan de maïs en de augurk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten door en door warm worden. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • 4 Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rest van de lente-uitjes en de peterselie erdoor.
  • 5 Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op de borden. Schep het kip-tomatenmengsel in het midden, verdeel de saus erover, bestrooi met de kaas en vouw of rol ze dicht.

Maïswraps met lente-uitjes, tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept