Gewokte citroenkip met sluimerwtjes en bieslook

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kip in stukjes. Rasp de schil van de citroen en pers uit. Meng de stukjes kip in een schaaltje met het citroensap en laat kort trekken. Pel en snijd de sjalotjes fijn. Maak de sluimerwtjes schoon.
  • 2 Verwarm de margarine in een wok en roerbak hierin de kip en de sjalotjes 3 min. Voeg de aardappelblokjes, de sluimerwtjes en de citroenschil toe. Roerbak alles nog 7-8 min.
  • 3 Voeg 100 ml water en het bouillonketeltje toe. Roer tot het keteltje is gesmolten en breng het aan de kook. Schep de helft van de bieslook erdoor en voeg peper naar smaak toe.
  • 4 Verdeel de gewokte citroenkip over 4 borden en strooi de rest van de bieslook erover.

Gewokte citroenkip met sluimerwtjes en bieslook is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept