1 Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een lage ovenschaal in met margarine. Leg de kipfilets naast elkaar in de schaal. Zet de schaal in de oven en laat de kipfilet 10 min. voorgaren.
2 Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken. Verkruimel de boterhammen (met de hand of in een keukenmachine).
3 Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking maar voeg 1/3 minder water toe. Roer de helft van de broodkruimels erdoor. Meng de rest van het broodkruim met 2 el vloeibare margarine.
4 Neem de schaal met kip even uit de oven. Schep de aspergecrème over de kip, strooi het broodkruim erover, zet de schaal nog 15 min. in de oven.
5 Verwarm 1 ½ el margarine in een wok en roerbak hierin de spinazie: eerst 1/3 van de spinazie 1-2 min. omscheppen om de spinazie te laten slinken, dan nog 1/3 toevoegen en 1-2 min. roerbakken en vervolgens dan de rest toevoegen en 1-2 min. roerbakken. Voeg peper en zout naar smaak toe.
6 Verdeel de tagliatelle en spinazie over 4 borden, schep de gegratineerde kipfilet met saus ernaast.
Gegratineerde kipfilet in aspergecrème is een recept van Solo Open Kitchen