1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de paprika's in kleine stukjes. Halveer de tomaatjes. Snijd de kipfilet in stukjes.
2 Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de stukjes kip 5 min. Roer de soep los met een blik water. Meng de paprika, tomaat en kip met de macaroni en de soep in de ovenschaal. Zet de schaal in de oven en laat het gerecht in ca. 40 minuten gaar worden. Strooi de kaas erover.
3 Maak ondertussen de komkommer schoon en snijd in plakjes of reepjes. Verdeel de komkommer en rauwkostsalade over 4 kleine schaaltjes. Schep er wat sladressing over.
4 Maak ondertussen 1 groot zeil en 4 kleine zeiltjes van de servetten en de satéstokjes of spiesjes. Zet het grote zeil in de grote ovenschaal; de macaroniboot. En prik de kleine zeiltjes in de rauwkostschaaltjes.
5 Zet de macaroniboot en de rauwkostschaaltjes op tafel. Verdeel de rode macaroni over 4 borden.
Rode groenten-macaroniboot met kip is een recept van Solo Open Kitchen