1 Smelt langzaam de boter, met de hete saus en azijn in een middelgrote pan, giet dit daarna in een grote kom.
2 Meng alle ingrediënten voor de blauwe kaas dip samen met een korreltje zout. Dek af en zet koel weg.
3 Trim het einde uit elke kip vleugel en snijd elk in de helft door het gewricht. Doe de vleugels in een kom. Voeg de selderij zout (als het gebruiken), kruiden en genoeg bloem, zodat ze allemaal gelijkmatig bedekt zijn.
4 Verhit 4 eetlepels olie in een grote, diepe koekenpan en voeg de vleugels (doe dit in 2 delen als je pan niet groot genoeg is). Bak ze, onder regelmatig roeren, tot ze gaar en bruin over, ongeveer 10 minuten voor elk deel. Zodra ze gaar zijn, overbrengen naar de kom van boter saus en roer goed. Herhaal dit met de tweede partij.
5 Serveer de vleugels op een schotel met eventuele extra romige saus uitgegoten over en de blauwe kaas dip en selderij stokken aan de kant
Buffalowings met blauwe kaas dip is een recept van Solo Open Kitchen