Mousse van kippenlevertjes met kwarteleitjesl

5
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de ui even kort aan in wat olie, voeg de wortel toe en laat even meebakken.
  • 2 Voeg kippenlever toe, bak nog 4-5 min. Mix met de room, zout, peper met staafmixer of in de keukenmachine.en voeg de gehakte kruiden toe.
  • 3 Spuit de levermousse met behulp van een spuitzak en spuitmondje in de snackcups , versier met een half eitje en tomaatje. Werk af met een sprietje bieslook.
  • 4 Hou je niet van lever, dan kun je de cups ook met room paté vullen.
  • 5 Bron Beste recepten recept aangepast

Mousse van kippenlevertjes met kwarteleitjesl is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept