Gebakken parelhoenfilet, zacht gegaard boutje

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Kuis de parelhoenfilets op en maak van de boutjes hammetjes. Bak deze krokant aan en bevochtig met de bruine fond en de porto. Laat zachtjes garen.
  • 2
    - Schil de aardappelen en kook deze gaar, pureer ze en meng er wat dragon en de room onder. Kruid af met peper en zout.
  • 3
    - Schil de wortelen en snij de helft in brunoise en de rest in plakjes. Kook de plakjes wortel gaar in gevogelte fond en wat room. Laat volledig uitkoken en mix deze fijn. Werk op met olijfolie en kruid af met peper en zout. Stoof de brunoise aan in olijfolie en voeg er shi-také aan toe. Kruid af met peper en zout. Voeg op het laatste moment wat dragon toe.

Gebakken parelhoenfilet, zacht gegaard boutje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken parelhoenfilet, zacht gegaard boutje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken parelhoenfilet, zacht gegaard boutje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerd varkensboutje onder peterseliekorst
Bekijk recept
Gesmoorde Kippenboutjes
30-60 min -
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept