Kippannetje met Kriel en Kropsla

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt in een hapjespan de boter. Fruit de sjalot. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Schenk de wijn met de bouillon scheutje voor scheutje in de pan en roer tot een gebonden saus.
  • 2 .Schep er de kipfilet en de krieltjes door. Stoof de kip met de aardappeltjes met de deksel op de pan in 10-12 min. zachtjes gaar.
  • 3 Kook intussen de champignons in een bodem water met zout 4 min. Giet de champignons af en voeg ze met de room aan het kippannetje toe. Breng op smaak met de bieslook, zout en peper en schep in 4 diepe borden. Serveer met de kropsla.
  • 4 Bron week menu- vrouw online

Kippannetje met Kriel en Kropsla is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thais kippannetje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans Kippannetje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardapppel-kippannetje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondisch Kippannetje
30-60 min -
Bekijk recept