ITALIAANSE KIPPEBURGER MET GROENTJES

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voorbereiding
  • 2 snij de wortelen in schuine stukken
  • 3 verdeel de broccoli in roosjes
  • 4 verwarm de oven voor op 180°C
  • 5
    Voorbereiding
    15 min en 20 à 25 minuten in de oven
  • 6 kook de wortelen 15 min gaar in lichtgezouten water, voeg de laatste 8 minuten de broccoliroosjes toe, giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken
  • 7 verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kippenburgers 4à5 minuten aan elke kant
  • 8 smelt intussen de boter in een steelpannetje en klop er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur en giet er langzaam de melk bij. blijf goed roeren tot je een gebonden saus hebt. meng er de tomatenpuree en het limoensap onder en kruid met peper , zout en nootmuskaat. Giet over de groenten en zet in de oven
  • 9 serveer de kippenburgers met de groenten en gekookte aardappelen of puree

ITALIAANSE KIPPEBURGER MET GROENTJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept