Zachte kiphachee met demi crème fraîche

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in de wok en voeg de uien en de eetlepel basterdsuiker toe en roerbak de uien zachtjes goudbruin.
  • 2 Voeg de kipreepjes toe en bak deze al omscheppend 4 minuten mee. Bak de champignons even apart in een pan met een beetje olie . Doe ze in de wok bij de ui en de kip. en voeg dan 2 dl warm water toe en verkruimel de bouillonblok erboven. Voeg dan de 2 bakjes crème fraîche toe en roer het geheel door. Breng het geheel aan de kook en laat alles 5 minuten zachtjes pruttelen . Breng op smaak met zout en peper uit de molen.
  • 3 Serveer met rijst en groentjes naar keuze.
  • 4 Tip : Vind je de saus te dun ? Even binden met wat maïzena of aardappelmeel.
  • 5 Eigen recept en foto

Zachte kiphachee met demi crème fraîche is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept