Kruidige kippenwraps met geroosterde ui

2
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Extra: handmixer, vershoudfolie, deegroller
  • 2 Warm de oven voor op 220°C.
  • 3 Vet een kleine ovenschaal lichtjes in met de zonnebloemolie. Leg de uien (met de schil eraan), de rode paprika en chilipeper in de schaal en rooster ze in de oven gedurende 60 minuten. Verwijder de schil van de uien zodra ze voldoende zijn afgekoeld. Verwijder de zaadjes en de schil van de geroosterde rode paprika.
  • 4 Smeer de kipfilet lichtjes in met olie, leg hem tussen twee vellen vershoudfolie en klop het vlees plat met de deegroller.
  • 5 Wrijf het kippenvlees helemaal in met het kerriepoeder. Verwarm een grillpan of grill zodra de groenten volledig zijn afgekoeld. Grill de kip zo’n 8 minuten tot ze helemaal bruin en gaar is. Pluis de kip in dunne reepjes.
  • 6 Mix, terwijl de kip aan het grillen is, de Becel pro.activ, het citroensap, de geroosterde ui, geroosterde rode paprika en chilipeper naar smaak met de handmixer tot een gladde textuur. (Meer chili maakt de spread uiteraard pikanter.) Kruid nog wat bij.
  • 7 Mix de spread met de warme gepluisde kip.
  • 8 Bedek de wraps met de slamix en gepluisde kip. Rol de wraps op rond de vulling. Leg ze op 2 borden en snijd elke wrap doormidden.

Kruidige kippenwraps met geroosterde ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept