Kippenbillen in limoen

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de limoenen en pers ze uit. Verwarm het limoensap in 500 ml water en doe er de bouillon bij. Laat afkoelen. Roer de limoenrasp, mosterd en het fijn gesneden chilipepertje door de bouillon en
  • 2 overgiet er de kippenbillen mee. Laat tenminste 1 uur marineren maar je kan dit ook een hele dag in de marinade laten staan.
  • 3 Neem de kippenbillen uit de marinade en dep ze droog. Bak ze rondom
  • 4 aan in Solo, doe het deksel op de pan en laat de kippenbouten garen in ongeveer 30 minuten. Bedruip af en toe met wat van de marinade zodat de kip niet uitdroogt.

Kippenbillen in limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kip met abrikozen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kip met nectarines en vinaigrette met rozemarijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbillen met mosterd en aardappelen in de oven
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept