1 Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schil de komkommer en snijd in kleine blokjes. Hak de rode peper en 4 blaadjes munt fijn. Meng de uitjes, komkommer, rode peper en munt.
2 Rasp de limoenschil boven de salsa en knijp er een halve limoen over uit. Snijd de rest van de limoen in 4 partjes.
3 Schil en halveer de avocado. Verwijder de pit. Prak de avocado met een paar druppels limoensap heel fijn en meng met de mayonaise en de zure room. Voeg naar smaak peper, zout en cayennepeper toe.
4 Toast de boterhammen en snijd ze diagonaal in vieren. Besmeer ze met de avocadoroom. Beleg 8 stukjes toast met sla, gerookte kipfilet en salsa. Leg er telkens twee op elkaar en leg de andere stukjes toast er met de besmeerde kant naar beneden op. Prik in elk een cocktailprikker.
5 Serveer op kleine rechthoekige schoteltjes en leg de limoen ernaast.
Kleine 'clubsandwiches' met avocadoroom is een recept van Solo Open Kitchen