Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de stokjes in koud water. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de olie, paprikapoeder en zout en peper met de kipfilet.
  • 2 Maak de paprika en ui schoon en snijd ze in stukken. Rijg om en om ui, kip en paprika aan de spiesjes. Rooster ze in de grillpan, op de BBQ of onder de grill goudbruin en gaar.
  • 3 Maak intussen de dip: Pel en hak de knoflook. Hak de noten. Hak de dille. Meng in een kom de yoghurt met de olie, dille, noten en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Serveer de dipsaus bij de kipspiesjes.

Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Citroengras-kipspiesje (Thailand)
15 min Snack
Bekijk recept
Kipspiesjes met gazpacho
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipspiesje met citroengras
25 min
Bekijk recept
Kipspiesje met couscous
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept