1 Verwarm de grill voor op de hoogste stand of steek de barbecue aan.
2 Snijd de kipfilet in dunne plakken. Maak de champignons schoon en halveer ze.
3 Meng in een kom de kipfilet met
05 theelepel peper, wat zout, 1 theelepel kerrie, 1 eetlepel ketjap en 1 eetlepel vloeibare margarine. Meng de groenten en de champignons met
05 theelepel peper, wat zout, 1 eetlepel Solo Vloeibaar. Meng de aardappelpartjes met 1 eetlepel vloeibare margarine, 1 eetlepel ketjap en
05 theelepel kerrie.
4 Rijg de kipfiletplakjes, het groentemengsel en de aardappelpartjes per soort aan satéstokjes (leg de stokjes eerst in koud water zodat ze niet snel verbranden).
5 Rooster de spiesjes bruin en gaar: de kipspiesjes en de aardappelspiesjes in ca. 15 minuten en de groentespiesjes in ca. 10 minuten
6 Verwarm vlak voor het eten de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7 Leg op elk bord een paar groente-, kip- en aardappelspiesjes. Geef de warme satésaus er apart bij.
Kip-, groente- en aardappelspiezen en pindasaus is een recept van Solo Open Kitchen