Kip-, groente- en aardappelspiezen en pindasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor op de hoogste stand of steek de barbecue aan.
  • 2 Snijd de kipfilet in dunne plakken. Maak de champignons schoon en halveer ze.
  • 3 Meng in een kom de kipfilet met
  • 05 theelepel peper, wat zout, 1 theelepel kerrie, 1 eetlepel ketjap en 1 eetlepel vloeibare margarine. Meng de groenten en de champignons met
  • 05 theelepel peper, wat zout, 1 eetlepel Solo Vloeibaar. Meng de aardappelpartjes met 1 eetlepel vloeibare margarine, 1 eetlepel ketjap en
  • 05 theelepel kerrie.
  • 4 Rijg de kipfiletplakjes, het groentemengsel en de aardappelpartjes per soort aan satéstokjes (leg de stokjes eerst in koud water zodat ze niet snel verbranden).
  • 5 Rooster de spiesjes bruin en gaar: de kipspiesjes en de aardappelspiesjes in ca. 15 minuten en de groentespiesjes in ca. 10 minuten
  • 6 Verwarm vlak voor het eten de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 7 Leg op elk bord een paar groente-, kip- en aardappelspiesjes. Geef de warme satésaus er apart bij.

Kip-, groente- en aardappelspiezen en pindasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept