2 Kook de (bevroren) groenten 5 minuten in kokend water. Giet af en laat uitlekken.
3 Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de reepjes kipfilet 5 minuten. Voeg de groenten en de tomatenblokjes uit het blik toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
4 Verdeel het warme kip-groentemengsel over de wraps en strooi er een beetje koriander over. Klap de wraps dubbel.
5 Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in 1 of 2 pannen. Leg de wraps 2 aan 2 in de pan. Bestrooi ze met een flinke lepel kaas en bak op een laag vuur tot de kaas is gesmolten en de onderkant lichtbruin en knapperig is (3-4 minuten). Leg ze op een schaal en houd ze in een warme oven (100°C) even warm. Bak de andere wraps.
6 Leg de wraps op borden en strooi de rest van de koriander erover.
Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas is een recept van Solo Open Kitchen