Penne met roerbakgroenten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Hak het basilicum.
  • 2 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak ondertussen de Italiaanse groentemix in wat vloeibare margarine gedurende ongeveer 4 minuten. Schenk de gepureerde tomaten erbij en schep de kipreepjes erdoor. Warm goed door.
  • 3 Meng de pasta door de groente-tomatensaus. Schep de pasta in kommen en strooi de pijnboompitten en het basilicum erover.

Penne met roerbakgroenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met spitskool en surimi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept