1 Snij de mango in 3 langs de platte pit in het midden. Snij het vruchtvlees van het stuk met de pit, schil het en snij in stukjes. Schil de andere mangostukken en snij het vruchtvlees in lange dikke repen. Bewaar de mango in de koelkast.
2 Verhit een pan en wok er de pecannoten 2 min. in met 1,75 el suiker tot de suiker smelt en lichtbruin kleurt. Laat de karamelnoten op een bord goed afkoelen en hard worden. Breek ze in stukjes en bewaar in een afgesloten plastic doosje.
3 Was voor de dressing de limoen met warm water. Rasp de schil en pers de limoen uit. Meng de schil met de Dressing Light. Meng het sap met 1-2 tl suiker (naar smaak), een snufje zout en wat peper. Roer tot de suiker opgelost is. Roer het sap door het dressingmengsel.
4 Snij de korsten van de boterhammen. Rol de boterhammen met een deegroller of fles plat.
5 Verhit de grill op de hoogste stand. Rooster de plat gerolde boterhammen aan beide kanten goudbruin en leg ze op 4 borden.
6 Meng intussen de sla met de mango en de dressing. Verdeel de sla en gerookte eendenborst over de warme toast. Bestrooi met de karamelpecannoten.
Gerookte eendenborst met mango-limoensalade is een recept van Solo Open Kitchen