Zoek
Gevulde kipragout. Ragout van kip
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr gare kipfilet
39 gr boter
1 grote ui gehakt
1 tl kerriepoeder
250 gr kastanje champignons in plakjes
2 dl kippenbouillon
30 gr bloem
1 dl perensap
2 peren geschild in blokjes
peper en zout
8 sneetjes volkorenbrood
Bereiding
1
Snijd de kip klein en bewaar die tot gebruik in de koelkast.
2
Verwarm de boter in de pan.
3
Roerbak hierin de ui met de kerrie.
4
Voeg de champignons toe en verwarm dit ca. 10 minuten.
5
Bestrooi met de bloem en laat dit heel licht kleuren.
6
Voeg dan de bouillon in scheutjes toe en blijf roeren.
7
Maak een gladde saus en voeg ook het perensap toe.
8
Roer de kip en de peren door de ragout.
9
Maak dit op smaak af met zout en peper.1
0
Schep de ragout op het brood.1
1
Serveer met een salade naar keuze.1
2
Bron1
3
Kiprecepten.nl
Gevulde kipragout. Ragout van kip is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept