Kippenhaasje met dragon

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de spekblokjes in een stoofpan. Zet apart.
  • 2 Bak de haasje goudbruin in de boter. Zet apart.
  • 3 Pel de uien en hak ze fijn. Bak ze goudbruin. Zodra ze een mooie kleur hebben, doet u er de haasje bij. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Voeg de witte wijn en de dragon toe. Laat 30 minuten sudderen.
  • 5 Klop de room en de mosterd op in een kom. Doe het mengsel, de spekblokjes en de gewassen en gesneden champignons bij de bereiding. Laat nog eens 15 minuten sudderen.
  • 6 Kruid bij indien nodig (zout, peper, dragon) en serveer met een mix van 3 soorten rijst.

Kippenhaasje met dragon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Kiprolletjes Met Honingmosterd En Dragon &copy
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenhaasjes
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept