kippeboutjes met kurkuma

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de kippenbouten met olie,kurkumakruiden,kippenkruiden,zout,peper,lookkruiden en paprika kruiden,laat deze een tijdje rusten ogenveer een uurtje in de koelkast.
  • 2 Snij ondertussen de groenten in grote stukken,tomaten in een aparte kom.
  • 3 Neem de kippebouten en kleur ze een beetje aan
  • 4 Doe de gesneden groenten-geen tomaten- in de marinade
  • 5 Neem een grote stoofpot met een beetje olie en boter en doe daar de kippenbouten en groenten en de overige marinade in laat op een laag vuur pruttelen.
  • 6 Na ongeveer een 30 min pruttelen doe de tomaten en de pepers er bij.
  • 7 Eventueel bij kruiden naar smaak en voeg de twee potjes tomatenpuree toe en laat verder garen tot het vlees bijna van het bot valt dan is het gerecht klaar
  • 8 U kan dit eten met rijst of een pittabroodje en met een heerlijk slaatje
  • 9 smakelijk

kippeboutjes met kurkuma is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provencaalse Kippeboutjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
kippeboutjes met barbecuesaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kippeboutjes
30-60 min -
Bekijk recept
Gefrituurde Kippeboutjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept