kipbrochette met mango en currysaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalot fijn, en stoof aan in een kookpotje met boter
  • 2 • Doe de rijst erbij en laat mee aanstoven
  • 3 • Giet het water erin
  • 4 • Kook de rijst met wat kerriepoeder, tijm & laurier & peper en zout
  • 5 • Snijd de kippenfilets in blokjes van ongeveer 3 cm en kruid met peper en zout
  • 6 • Snijd de mango in blokjes
  • 7 • Steek om de beurt een kippenblokje en een stukje mango op een brochette
  • 8 • Stoof 1 sjalotje aan in een kookpotje met wat sojaboter
  • 9 • Snijd een stuk mango fijn en stoof mee aan1
  • 0 • Kruid met kerriepoeder en voeg de kippenbouillon toe1
  • 1 • Giet het water, de witte wijnazijn en sojaroom erbij en laat de saus inkoken1
  • 2 • Grill de brochettes in de gezonde PH-grill1
  • 3 • Serveer de brochettes met de rijst en kerriesaus1
  • 4 • Versier met verse koriander en Provençaalse kruiden1
  • 5 sjalot1
  • 6 .1
  • 7 11
  • 8 rijpe mango1
  • 9 .2
  • 0 400 gkipfilet .250 gvolkorenrijst .500 mlwater .1 eetlepelPH kippenbouillon .tijm en laurier .Provençaalse kruiden .verse koriander . .Currysaus: .1sjalot .1/4mango .1 eetlepelcurrypoeder .1 dlwater .1 koffielepelPH kippenbouillon .1 eetlepelwittewijnazijn .2 dlsojaroom

kipbrochette met mango en currysaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

kipbrochette
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipbrochette
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipbrochette
150 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane kipbrochette met plattekaassaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept