1 Verwijder de korst van de kaas en snij in heel kleine blokjes.
2 Snipper de ui.
3 Voeg 2 tl tijm, 1 el honing en 1 el ui toe aan de kaas en maak het op smaak met peper.
4 Snij de bovenkant van de eierdoos, bedek elk eierkuiltje met een stuk huishoudfolie en duw aan.
5 Snij de kipfilet in de lengte in heel dunne plakken. Snij ze door de helft en vul het kuiltje kruislings met 2 plakjes kipfilet. Schep hierin het mengsel van de kaas. Vouw de kipfilet dicht en vouw de punten van het folie naar elkaar toe.
6 Haal dit uit de eierdoos en draai het folie rond totdat er een mooi bolletje van de kipfilet ontstaat. Snij heel voor-zichtig het folie in aan de onder-kant en duw voorzichtig het bolletje eruit. Herhaal totdat alle ingrediënten op zijn.
7 Bedruppel elk kipfiletbolletje met wat honing en bestrooi met wat blaadjes tijm.
8 Lidl en Ramon beuk
Gerookte kipfiletbolletjes met honing is een recept van Solo Open Kitchen