kalkoenstoofvlees met achelse trappist

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de veenbessen mix een 15 min weken in water .
  • 2 Zout en peper de kalkoenlokjes en bak ze in boter op een hoog vuur tot ze goudbruin zijn .
  • 3 Haal ze uit de pot en fruit de look en de ui erin .
  • 4 Voeg na een 5 tal min de blokjes er terug bij samen met het kruidenthuiltje en de bouillon en het bier de veenbessen en het kaneelstokje.
  • 5 Laat een 20 tal min sudderen .
  • 6 Schil de appel en snij ze in blokjes en doe hem bij de kalkoen, en laat nog eens een 10 tal min verder sudderen .
  • 7 Bind alles met maiszetmeel.

kalkoenstoofvlees met achelse trappist is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Kalkoenkarbonade met Achelse trappist
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenstoofvlees Mon
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenstoofvlees met krieltjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenstoofvlees met een perenfantasie
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenstoofvlees
0 min
Bekijk recept