KIP MET WITTE DRUIVEN EN RIJST

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de kip in blokjes, en bak met komijn, look, peper en zout. Stoof in een andere pan de druiven met olijfolie en gember zachtjes gaar gedurende 20 minuten. Roer af en toe OM. Voeg de druiven bij de kip en laat nog even samen stoven.
  • 2 Bereid de rijst. Verwarm in een pan de olijfolie met enkele kruidnagels, peperbolletjes, zout en kardemonzaadjes. Doe er de rijst bij en 4 koppen water. zet het deksel op de pan van zodra het water kookt en draai het vuur heel laag. Roer niet. De rijst is klaar als al het water verdwenen is. Check door een lepel tot aan de bodem te steken en te kijken hoeveel water er nog is.

KIP MET WITTE DRUIVEN EN RIJST is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept