kippenvinken in een fruitige kerrie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit wat olijfolie en stoof de sjalot. Schuif de sjalot opzij en leg de kippenvinken in het midden van de kookpot. Laat aan alle kanten kleuren. Voeg de wortelen, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Dek af en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Bind eventueel lichtjes met wat instant sausbinder. Serveer met tarwegriesmeel (couscous).
  • 2 Bron: © Smakelijk! 4 (Colruyt)
  • 3 Serveersuggesties
  • 4 Kippenvinken kan je in diepvries vinden in de Colruyt

kippenvinken in een fruitige kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Kippenvinken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kippenvinken in fruitige kerrie
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenvinken op Luikse wijze
0 min
Bekijk recept
Kippenvink met broccoli in bechamelsaus
0 min
Bekijk recept