kippenleverpaté

6
75 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de Kippenlevers, de gepelde ui en het spek in de gehaktmolen malen
  • 2 meng het gemalen mengsel, de halve ei alsook het peper, zout, muskaatnoot, thym, laurier en de bloem tot één homogene massa.
  • 3 voorverwarm de oven op 225°C
  • 4 boter een patepotje in met boter.
  • 5 doe de massa in het geboterde patépotje en doe het deksel er op ( indien je geen patépotje met deksel hebt kun je een deksel maken van alufolie waarin je een gaatje prikt.
  • 6 Bak gedurenbde 1 u op 200 à255°C
  • 7 smakelijk

kippenleverpaté is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

KIPPENLEVERPATE
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenleverpate Met Groene Peperkorrels
30-60 min -
Bekijk recept
Toast Met Warme Kippenleverpate
10-20 min -
Bekijk recept