OOSTERSE WOKSCHOTEL

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
    - Snij de kipfilets in reepjes.
  • 3
    - Snij de venkel in fijne reepjes.
  • 4
    - Schil de gember en rasp fijn.
  • 5
    - Snij de mango in blokjes.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (20 min.)
  • 8 Verhit de bakolie in de wok en bak de kippenreepjes aan alle kanten goudbruin.
  • 9 Voeg de venkelreepjes toe en roerbak 3 min.1
  • 0 Voeg de sojascheuten en de geraspte gember toe en roerbak nog 2 min.1
  • 1 Overgiet met de kokosmelk en voeg de mangoblokjes toe. Laat nog even koken, voeg de sesamzaadjes toe en kruid naar smaak met kerrie, peper en zout.1
  • 2 Afwerking1
  • 3 Dien op met noedels.1
  • 4 Tip1
  • 5 Voor diepvrieskip1
  • 6 Laat de kipfilets oppervlakkig ontdooien voor u ze in reepjes snijdt.1
  • 7 U kan de mango vervangen door ananas.

OOSTERSE WOKSCHOTEL is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse wokschotel met tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept