Videe Mon

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aan de hand van dit recept maak je op een eenvoudige manier een lekkere vol au vent.
    Voorbereiding
    Snij de champignons in schijfjes
    Voorbereiding
    swijze 1) Kook de kipfilet in water (ongeveer een goede halve liter). Doe hierin een half bouillonblokje en een laurierblaadje. Laat de kip op een laag vuurtje pruttelen tot ze gaar is. Laat ze nadien afkoelen in het vocht. 2) Kruid het gehakt met pezo en voeg chapelure en 1 of 2 eitjes toe, meng goed en rol balletjes. Kook de gehaktballetjes in water met eventueel een bouillonblokje en giet af. Laat de gehaktballetjes afkoelen. 3) Snij de champignons in schijfjes. Bak ze even kort aan in boter. 4) Laat de boter smelten in een pannetje ( ongeveer 2 soeplepels), voeg hier bloem bij (ongeveer 2 soeplepels) op een laag vuurtje. Goed roeren, en niet laten koken! Meng de bouillon (vocht) van de kip met deze saus. Let op: De saus moet goed gebonden zijn, Maak ze dus niet te lopend. 5) Voeg de gehaktballetjes, champignons en de kip (uitgerafeld of in stukjes) toe. 6) Kruiden naar smaak met peper / nootmuskaat 7) Naar wens een klein scheutje room toevoegen om de saus romiger te maken. 8) Zet de koekjes in de oven zoals aangegeven op de verpakking, schep nadien de vulling in de koekjes.

Videe Mon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept

Videe met vis en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
videe van konijn op grootmoeders wijze
100 min Hoofdgerecht
Bekijk recept