- Snipper de sjalot fijn. - Snij de wortelen in schijfjes. - Laat de ananas en de abrikozen uitlekken
Voorbereiding (40 min.) Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot. Schep de gestoofde sjalot uit de kookpot en zet opzij. Leg de kippenvinken in het midden van de kookpot en laat aan alle kanten kleuren. Voeg de wortelschijfjes, de gestoofde sjalot, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Laat nog 5 min. sudderen. Bind de saus lichtjes met wat instantsausbinder. Afwerking Serveer met tarwegriesmeel (couscous)."},"recipeYield":"4 "}
1Voorbereiding 10 min. - Snipper de sjalot fijn. - Snij de wortelen in schijfjes. - Laat de ananas en de abrikozen uitlekkenVoorbereiding (40 min.) Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot. Schep de gestoofde sjalot uit de kookpot en zet opzij. Leg de kippenvinken in het midden van de kookpot en laat aan alle kanten kleuren. Voeg de wortelschijfjes, de gestoofde sjalot, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Laat nog 5 min. sudderen. Bind de saus lichtjes met wat instantsausbinder. Afwerking Serveer met tarwegriesmeel (couscous).