kalkoenrolletjes met tomatencoulis

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de kalkoenhaasjes open , niet volledig doorsnijden
  • 2 maak kalkoenrolletjes, leg telkens 2 sneetjes gandaham lichtjes overlappend naast elkaar. bedek met de opengevouwen kalkoenhaasje. Bestrijk met de kaas en kruid met de dragon, peper en zout. Rol strak op en zet vast met cocktailprikkers
  • 3 verhit de olijfolie in een braadpan en kleur het vlees aan alle zijden goudbruin. Dek af en laat op een zachter vuur nog 10 minuten gaar worden
  • 4 haal het vlees uit de pan en hou warm. Maak de tomatencoulis. voeg de gevogeltefond en de gezeefde tomanten toe en breng nog even aan de kook.
  • 5 Snij de rolletjes met een scherp mes in dikke schuine plakken en dien op met de tomatencoulis. Serveer met boontjes of gestoofde jonge worteltjes en kroketjes of krieltjes
  • 6 voor een feestelijk saus, voeg nog wat dragon toe of 200 gr gestoofde champignonschijfjes. Voor een romigere saus, werk af met extra kaas

kalkoenrolletjes met tomatencoulis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoenrolletjes met sperziebonen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalkoenrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept