1 snij de kalkoenhaasjes open , niet volledig doorsnijden
2 maak kalkoenrolletjes, leg telkens 2 sneetjes gandaham lichtjes overlappend naast elkaar. bedek met de opengevouwen kalkoenhaasje. Bestrijk met de kaas en kruid met de dragon, peper en zout. Rol strak op en zet vast met cocktailprikkers
3 verhit de olijfolie in een braadpan en kleur het vlees aan alle zijden goudbruin. Dek af en laat op een zachter vuur nog 10 minuten gaar worden
4 haal het vlees uit de pan en hou warm. Maak de tomatencoulis. voeg de gevogeltefond en de gezeefde tomanten toe en breng nog even aan de kook.
5 Snij de rolletjes met een scherp mes in dikke schuine plakken en dien op met de tomatencoulis. Serveer met boontjes of gestoofde jonge worteltjes en kroketjes of krieltjes
6 voor een feestelijk saus, voeg nog wat dragon toe of 200 gr gestoofde champignonschijfjes. Voor een romigere saus, werk af met extra kaas
kalkoenrolletjes met tomatencoulis is een recept van Solo Open Kitchen