1 Maak de polenta klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de polenta niet te dik worden (anders wordt hij kleverig). Hak de koriander fijn en snijd de dadels in stukjes. Rasp de manchegokaas en schep samen met de sinaasappelzeste door de polenta. Snipper de chilipeper en knoflook fijn en meng ze door de polenta.
2 Sla de kipfilets plat tussen twee laagjes plasticfolie. Verdeel de polenta over de filets en rol ze op. Omwikkel de kiprolletjes met de plakjes spek. Verhit wat Solo in een antikleefpan en bak er de kipfilets langs alle kanten in aan.
3 Verwarm de oven voor op 180-200°C. Leg de kiprolletjes op een bakplaat en bak ze in ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de sterkte van je oven en de dikte van de filets). Draai ze halverwege de baktijd om en controleer goed of de filets gaar zijn.
4 Snijd de coeur de boeuf-tomaten in fijne schijfjes en werk af met fleur de sel en peper.
5 Serveer met verse korianderblaadjes.
Gevulde kipfilet met Iberisch spek is een recept van Solo Open Kitchen