GEMARINEERDE KIPPENBROCHETTE MET MANGO

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    in de keuken
  • 2 (ontdooitijd + 15 min. + 30 min. marineren)
  • 3 1 Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes van ± 2 cm.
  • 4 2 Schil de mango's en snij in blokjes van ± 2 cm.
  • 5 3 Rasp de gember.
  • 6 4 Was de limoen met heet water en dep goed droog. Rasp de limoenschil en pers de limoen uit.
  • 7 5 Maak de marinade: meng de groenecurrypasta met de kokosmelk, de geraspte gember, de limoenzeste en het limoensap. Kruid met de kurkuma, zwarte peper en zout. Giet de marinade over de kipblokjes en laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.
  • 8 6 Steek 3 blokjes kip, 3 blokjes mango en 3 peultjes afwisselend op elk brochettestokje.
  • 9
    Voorbereiding
    op de barbecue (± 15 min.) 1
  • 0 7 Gril de brochettes ± 6 min. aan elke kant op een matig warme barbecue tot de kip gaar en goudbruin is.1
  • 1 Afwerking1
  • 2 Serveer met een gemende salade en een gepofte aardappel.

GEMARINEERDE KIPPENBROCHETTE MET MANGO is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept