OOSTERSE KIP

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng de blokjes kip met zout, sojasaus, azijn, peper en kerriepoeder. Zet ongeveer een uur in de koelkast
  • 2 doe knoflook, gember en citroengras met een klein beetje olie in de blender en meng tot een pasta
  • 3 verhit de olie in een pan op middelhoog vuur, voeg de pasta toe en fruit een paar seconden terwijl je blijft roeren. Voeg de kerrieblaadjes toe en de gemarineerde blokjes kip. Goed mengen. DOe dan het deksel op de pan en bak ongeveer 15 minuten op een middelhoog vuur
  • 4 voeg de uiten toe en meng goed. haal het deksel van de pan en fruit nog 10 minuten. ROer goed en voeg de kokosmelk toe. Blijf roeren tot al het vocht verdampt is.
  • 5 Haal van het vuur en serveer met rijst

OOSTERSE KIP is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept