Zoek
Gevogelterisotto
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g sluimererwten
2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
750 ml water
4 eetlepels Solo Vloeibaar
300 g rijst
500 g in plakjes gesneden champignons
400 g doperwten
1 rode paprika (in blokjes gesneden)
1 grote fijngesnipperde ui
600 g kalkoenfilet
1 blikje tomatenpuree
Bereiding
1
Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 eetlepels Solo en voeg er de champignons aan toe.
2
Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano.
3
Meng alles goed en verwarm het 5 minuten op een hoog vuur.
4
Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10 minuten sudderen.
5
Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
6
Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met de rest van de Solo.
7
Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de risotto over 4 borden.
Gevogelterisotto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEVOGELTERISOTTO
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevogelterisotto
0 min
Bekijk recept
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEVOGELTERISOTTO
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevogelterisotto
0 min
Bekijk recept