Gevogelterisotto

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 eetlepels Solo en voeg er de champignons aan toe.
  • 2 Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano.
  • 3 Meng alles goed en verwarm het 5 minuten op een hoog vuur.
  • 4 Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10 minuten sudderen.
  • 5 Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
  • 6 Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met de rest van de Solo.
  • 7 Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de risotto over 4 borden.

Gevogelterisotto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEVOGELTERISOTTO
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevogelterisotto
0 min
Bekijk recept

Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEVOGELTERISOTTO
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevogelterisotto
0 min
Bekijk recept