Indonesische Kipwrap

2
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilet in smalle reepjes en doe deze in een kom. Meng 1 teen knoflook en de bloem door de kip
  • 2 Bak de kipfilet in een pan met olie goudbruin. Laat de kipfilet uitlekken op keukenpapier
  • 3 Bak in dezelfde pan de ui glazig
  • 4 Voeg de overige knoflook toe samen met de sambal, ketjap, bruine suiker en azijn en breng dit geheel aan de kook.
  • 5 voeg dan de taugé toe en laat het geheel nog 2 minuten sudderen. Roer de kip er door en draai het vuur uit. Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • 6 Beleg de tortilla's met het kipmengsel en rol het geheel op

Indonesische Kipwrap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kipwrap teriyaki met spitskool
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipwrap met tomatenmayonaise
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipwrap met honing-notendressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept