Quiche met gerookte kip, mozzarella & rode paprika

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C en vet de ovenschaal in met een beetje olijfolie. Bekleed de ovenschaal met het bladerdeeg. Snijd de randen bij, gebruik het resterende deeg voor de zijkanten van de bakvorm en prik met een vork overal in het deeg gaatjes. bestrooi de bodem met het paneermeel.Verdeel de paprikareepjes, gerookte kip en mozzarella over de deegbodem. Klop de crème fraîche, eieren, gedroogde basilicum en zout en peper in een kom. Schenk het beslag in de ovenschaal, bestrooi met de pijnboompitten en bak de quiche 40-45 minuten in de oven. Controleer na een half uur de korst. Als deze te bruin wordt, dek de quiche dan af met aluminiumfolie. Laat de quiche vijf minuten afkoelen voordat je hem snijdt. Geef er een frisse groene salade bij.

Quiche met gerookte kip, mozzarella & rode paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept