Witloofvelouté met room en dragonblaadjes

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de inhoud van de witloofvelouté met 650 mi water op een matig vuur aan de kook.
  • 2 Verlaag het vuur tot onder het kookpunt en voeg de light room toe.
  • 3 Blijf ondertussen goed roeren.
  • 4 Voeg op het einde de dragon toe.

Witloofvelouté met room en dragonblaadjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sloveense yogurttaart met dragon (Jogurtovo Pecivo)
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Rundscarpaccio met gemarineerde venkel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

witloofvelouté met gerookte zalm
15 min
Bekijk recept