Zoek
Chutney met noten en peren
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 peren
sap van 1 citroen
100 g noten
50 g bruine suiker
0.5 koffielepel kaneel
1 mespunt kardemom
Bereiding
1
Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten.
2
Snij de peren in blokjes.
3
Dompel de peren in het citroensap en leg ze in een steelpan met een dikke bodem.
4
Voeg de rest van het citroensap, de noten, de bruine suiker, de kaneel en de kardemom toe.
5
Meng goed. Breng het mengsel aan de kook.
6
Laat driemaal opkoken en doof het vuur.
7
Laat afkoelen en giet in een bokaal.
Chutney met noten en peren is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept