Chutney met noten en peren

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten.
  • 2 Snij de peren in blokjes.
  • 3 Dompel de peren in het citroensap en leg ze in een steelpan met een dikke bodem.
  • 4 Voeg de rest van het citroensap, de noten, de bruine suiker, de kaneel en de kardemom toe.
  • 5 Meng goed. Breng het mengsel aan de kook.
  • 6 Laat driemaal opkoken en doof het vuur.
  • 7 Laat afkoelen en giet in een bokaal.

Chutney met noten en peren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept