Pesto van peterselie

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de peterselie.
  • 2 Plet de peterselie in een vijzel met het zeezout en de knoflook tot een groene pasta.
  • 3 Plet er kort de parmezaanse kaas en de pijnboompitjes onder.
  • 4 Roer er vervolgens de olijfolie door zodat je een dik-vloeibare saus bekomt, kruid bij met peper van de molen.
  • 5 Variant
  • 6 Persillade van peterseliepesto
  • 7 Meng een handvol broodkruim onder de peterseliepesto en bestrijk hiermee een mooi stuk stevige witte vis en plaats de vis op een bakschaal in een oven van 200°C tot er zich een mooie korst vormt en de vis gaar is.

Pesto van peterselie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept